Over mij

Coaching en Training in Venlo

Missie

Als coach help ik graag anderen met hun patronen en levenslessen over dankbaarheid, vergeving, vervulling, plezier en zingeving. Ik ben ervan overtuigd dat meer mensen lichter en meer ontspannen kunnen leven wanneer ze vanuit hun hart kunnen leven. Zelf heb ik ervaren hoe het is om in je hoofd te leven en niet te voelen en onbewust aan de verwachtingen van anderen te denken te moeten voldoen.

Leven vanuit je hart

Op het moment dat je vanuit je hart kunt leven, is het leven zoveel mooier, intenser, dieper en lichter. Natuurlijk komen minder leuke gevoelens ook binnen, maar daar hoef je niet meer bang voor te zijn. Je hebt veel meer veerkracht en tools om bewuster te reageren op wat het leven je voorschotelt, in plaats van dat je in je automatische reactiepatronen schiet. Op het moment dat je eraan toe bent om je gevoelens en emoties toe te laten, ervaar je je ware potentie.

Wie ben ik?

Ik ben getrouwd en moeder van 3 pubers en woon in Venlo. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het financiële bedrijfsleven. Waarin ik ruime ervaring heb op het gebied van samenwerken en (persoonlijk) leiderschap. Van kleine tot grote organisaties. Daarnaast ben ik coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, persoonlijk leiderschap en bewust leiderschapsontwikkeling in organisaties. Mijn coaching combineert nuchtere, praktische analytische vaardigheden met mijn sensitiviteit. Ik sla een brug tussen de analytische kant en de gevoelskant die ieder mens in zich heeft.

Mijn dienstverlening

Ik help degenen die aan deze stap toe zijn, die zich willen openstellen voor zichzelf. En het vuurtje in zichzelf willen aanwakkeren. Naast één op één coaching op diverse levensvraagstukken, verzorg ik ook inspirerende workshops op het gebied van persoonlijk leiderschap, bewust leiderschapsontwikkeling in organisaties en (mentale) vitaliteit (“regie over je mind”).

Ik geloof er in dat we niet in een tijdperk van verandering zitten, maar in verandering van tijdperk. Dat gepaard gaat met chaos, niet weten. En dat vraagt een nieuwe visie, een nieuwe kijk op systemen en organisaties. Organisaties die de transformatie naar het nieuwe tijdperk willen maken die aan de slag willen met het creëren van een veilig klimaat en door de ontwikkeling van zelfsturing van medewerkers kunnen bij mij terecht. Ik help organisaties die beseffen hoe belangrijk het is dat medewerkers met plezier hun werk doen. En organisaties die een maatschappelijke bijdrage willen leveren aan de grote opgave die voor ons ligt. Organisaties die beseffen dat dit de manier is om succesvol te zijn, vanuit de maatschappelijke, wij-bijdrage. Omdat alles met alles samenhangt. Wie goed doet, goed ontmoet. Simpel, eerlijk, transparant.

Bewust leiderschap

Er zijn nog weinig organisaties die zich hier echt intrinsiek bewust van zijn, in plaats van dat het de zoveelste managementtruc is. Ik help bij het ontwikkelen van bewust leiderschap, waarbij leiders een klimaat creëren van veiligheid, dialoog en het stimuleren van de ontwikkeling van de emotionele intelligentie.Organisaties waarbij collega’s elkaar echt verder willen helpen niet alleen op inhoud maar ook in hun ontwikkeling als mens. En waarbij het intrinsieke belang van diversiteit en inclusie onderkend wordt, om zo tot betere besluitvorming te komen.

Haal het beste uit jezelf, je team en je organisatie

Als jij op zoek bent naar professionele coaching in Venlo, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik help je graag om het beste uit jezelf, je team en je organisatie te halen. Door middel van coaching kunnen we samen werken aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling, maar ook aan het versterken van de samenwerking binnen je team en het verbeteren van de prestaties van je organisatie.

Persoonlijke groei en ontwikkeling

Als coach ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die op zoek zijn naar verdieping en groei. Samen met jou ga ik op zoek naar de antwoorden op jouw vragen en help ik je om je persoonlijke doelen te bereiken. Ik maak hierbij gebruik van verschillende technieken en methoden, zoals NLP, hypnose, ACT en IEMT.

Versterken van de samenwerking binnen je team

Een goed functionerend team is essentieel voor het succes van een organisatie. Als coach help ik teams om beter samen te werken en elkaar te begrijpen. We werken aan het vergroten van het onderlinge vertrouwen en het verbeteren van de communicatie. Dit alles om ervoor te zorgen dat het team optimaal presteert en successen behaalt.

Verbeteren van de prestaties van je organisatie

Als ondernemer wil je het beste uit je organisatie halen. Door middel van coaching kan ik je helpen om de prestaties van je organisatie te verbeteren. We kijken samen naar de knelpunten en zoeken naar oplossingen om deze aan te pakken. Dit alles om ervoor te zorgen dat jouw organisatie weer op volle kracht vooruit kan.

Neem contact op voor professionele coaching en training in Venlo

Ben jij toe aan verdieping van jezelf, je team of je organisatie? Neem dan contact met mij op voor het bespreken van de mogelijkheden die ik bied. Ik help je graag om het beste uit jezelf, je team en je organisatie te halen, zodat jullie samen een positieve bijdrage kunnen leveren aan elkaar, jullie (zakelijke) relaties en daarmee aan de organisatie als geheel.

Opleidingen

Naast mijn economische studie en 25+ jaren ervaring met samenwerken, leidinggeven in het financiële bedrijfsleven, van kleine tot grote organisaties, heb ik de volgende opleidingen gedaan:

 • NLP Trainer
 • NLP Master Practitioner
 • NLP Practitioner
 • ACT (Acceptance and Commitment Therapy)
 • Attitudinal Healing Facilitator
 • Vergevingscoach
 • Intregral Eye Movement Therapy
 • Ericksonian Hypnosis
 • Masterclass Pijnmanagement
 • Masterclass Regressie
 • Hypnose Coach
 • Advanced Hypnose
 • Basistraining Hypnose

Tevens ben ik lid van de Nederlandse Vereniging voor Neuro Linguïstisch Programmeren

Natasja Theunissen Coaching & Training | Over mij

Natasja Theunissen
× Hoe kan ik je helpen?