Over mij

Natasja Theunissen Coaching & Training

Missie

Graag help ik anderen met hun patronen en levenslessen over dankbaarheid, vergeving, vervulling, plezier en zingeving. Waardoor meer mensen lichter en meer ontspannen kunnen leven.  

Ik heb zelf mogen ervaren hoe het is om in je hoofd te leven, niet te voelen. Onbewust aan de verwachtingen van anderen denken te moeten voldoen. Wanneer je vanuit je hart kunt leven, is het leven zovele malen mooier, intenser, dieper en lichter. Natuurlijk komen minder leuke gevoelens ook binnen, maar daar hoef je niet meer bang voor te zijn. Je hebt veel meer veerkracht en tools om bewuster te reageren op wat het leven je voorschotelt, in plaats van dat je in je automatische reactie patronen schiet. Op het moment dat je eraan toe bent om je gevoelens en emoties toe te laten, je lelijke en je mooie kanten, ervaar je je ware potentie.

Wie ben ik?

Ik ben getrouwd en moeder van 3 pubers en woon in Venlo. Ik heb jarenlange ervaring in het financiële bedrijfsleven. Naast mijn werk ben ik coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, persoonlijk leiderschap en bewust leiderschapsontwikkeling in organisaties. In mijn coaching combineer ik nuchtere, praktische analytische vaardigheden met mijn sensitiviteit. Hierdoor voel ik op een professionele wijze mijn cliënten intuïtief goed aan. Ik sla een brug tussen de analytische kant en de gevoelskant die ieder mens in zich heeft. Graag onderzoek ik wie iemand in de kern echt is.

Mijn dienstverlening

Naast een op een coaching op diverse levens vraagstukken, verzorg ik ook inspirerende workshops op het gebied van persoonlijk leiderschap en (mentale) vitaliteit (“regie over je mind”). Dus vraag naar de mogelijkheden.

Ik help degenen die aan deze stap toe zijn, die zich willen openstellen voor zichzelf. En het vuurtje in zichzelf willen aanwakkeren.

Ook help ik organisaties die de transformatie naar het nieuwe tijdperk willen maken die aan de slag willen met het creëren van een veilig klimaat en door de ontwikkeling van zelfsturing van medewerkers. Organisaties die beseffen hoe belangrijk het is dat medewerkers met plezier hun werk doen. En organisaties die een maatschappelijke bijdrage willen leveren aan de grote opgave die voor ons ligt. Organisaties die beseffen dat dit de manier is om succesvol te zijn, vanuit de maatschappelijke, wij-bijdrage. Omdat alles met alles samenhangt. Wie goed doet, goed ontmoet. Simpel, eerlijk, transparant.

Bewust leiderschap

Er zijn nog weinig organisaties die zich hier echt intrinsiek bewust van zijn, in plaats van dat het de zoveelste management truc is. De meeste leiders zijn nog steeds de traditionele leiders. Terwijl de maatschappij roept om dienstbare, authentieke leiders. Die een klimaat creëren van veiligheid, dialoog en het stimuleren van de ontwikkeling van de emotionele intelligentie. Organisaties waarbij collega’s elkaar echt verder willen helpen niet alleen op inhoud maar ook in hun ontwikkeling als mens. En waarbij het intrinsieke belang van diversiteit en inclusie onderkend wordt, om zo tot betere besluitvorming te komen.

Ik voel me oprecht dankbaar en gemotiveerd als ik anderen mag motiveren en stimuleren. Als ik het innerlijk vuur mag aanwakkeren zodat anderen op hun beurt ook weer een positieve bijdrage in de wereld mogen gaan vervullen. Juist omdat ik zelf heb ervaren hoe mooi het is als je naast de wijsheid van je hoofd ook de wijsheid van je hart (en je buik) kunt inzetten.

Ben jij toe aan verdieping van je zelf, van je team, of van je organisatie? Neem dan contact met mij op voor het bespreken van de mogelijkheden die ik bied.

Opleidingen

Naast mijn economische studie, heb ik de volgende opleidingen gedaan:

 • NLP Master Practitioner
 • NLP Practitioner
 • Attitudinal Healing Facilitator
 • Vergevingscoach
 • Masterclass Hypnose en Afvallen
 • Intregral Eye Movement Therapy
 • Ericksonian Hypnosis
 • Masterclass Pijnmanagement
 • Masterclass Regressie
 • Hypnose Coach
 • Advanced Hypnose
 • Basistraining Hypnose

Tevens ben ik lid van de Nederlandse Vereniging voor Neuro Linguïstisch Programmeren

Natasja Theunissen Coaching & Training | Over mij

Natasja Theunissen