Agenda

Agenda workshops & Trainingen Venlo

26 april 2024 – 1 daagse NLP Workshop

Heb je al vaker de term NLP gehoord? En ben je nieuwsgierig wat je ermee kunt? NLP geeft inzicht in de communicatie met jezelf en met anderen. En hoe je dit kunt verbeteren. Ontwikkel vaardigheden en inzichten om te bereiken wat je wel wil, i.p.v. van wat je niet wil. NLP geeft inzicht in je blokkades, hoe je jezelf tegenhoudt. En het geeft je de tools in handen om vaardigheden te ontwikkelen en in te zetten op de momenten dat je ze nodig hebt. Ben je benieuwd? Meld je dan snel aan!

Vrijdag 26 april 2024

09:30 – 17:00 uur

Ticket: EUR 150

14 mei 2024 – Luistercirkel

Wil je reflecteren over bepaalde (levens)thema’s en vind je het lastig om dat alleen te doen of om tijd hiervoor vrij te maken? Dan is een luistercirkel misschien wel iets voor jou. De kracht van een luistercirkel is dat we naar elkaar luisteren zonder in gesprek te gaan. Door deze monologen, stilte en vertraging ontstaan diepgaande inzichten. Voorbeelden van thema’s die aan bod kunnen komen zijn o.a. acceptatie, vergeving, loslaten.

Dinsdag 14 mei 19:30 – 21:00 uur

Ticket: EUR 10

22 mei 2024 – Leiderschapsintervisie

Ben je leidinggevende, ondernemer, projectleider en heb je behoefte aan intervisie? Ik faciliteer intervisie d.m.v. organisatie opstellingen. Hiermee wordt de onderstroom inzichtelijk gemaakt. De relatie tussen mensen, afdelingen, teams. Met de verkregen inzichten en reflectie ontstaan inzichten die je mee kunt nemen in je werk.

22 mei 19:30 – 21:30 uur

Ticket: EUR 20

21 – 22 juni 2024 – Training Jouw Kompas

Training “Jouw Kompas

Iedereen komt wel eens op een punt in zijn leven waarin hij/zij zich afvraagt: “En, wat nu?”. Jarenlang ben je voor je carrière gegaan, of heb je veel moeten zorgen voor anderen. Je leven is op orde. Het is prima. Maar toch knaagt er iets. Wil jij gehoor geven aan dit gevoel, onderzoeken wat jou echt drijft in het leven? Dan is mijn training Jouw Kompas iets voor jou. 3 x 2 dagen ga je aan de slag met theorie. Maar je gaat vooral ervaren, voelen en reflecteren. Wil jij bewustere (levens)keuzes leren maken? Investeer dan in een diepgaand persoonlijk ontwikkelings en bewustwordingstraject.

Ticket: EUR 950

28 juni 2024 – 1 daagse Feed Back training

Ja zeggen, nee doen. Een familiecultuur en daardoor vooral conflictmijdend. In een vergadering spreekt niemand zich echt uit, maar bij de koffie automaat hoor je pas wat iedereen er pas echt van vindt. Je wilt je leidinggevende wel aanspreken, maar je vindt dat heel erg lastig. Makkelijker gezegd dan gedaan. Ik verzorg in Company feedback trainingen en op eigen locatie. Een training van 1 dag waarbij je inzicht krijgt op welke manier je constructieve feedback geeft. En wat soms lastig kan maken om het te doen. We gaan vooral lekker aan de slag door veel te oefenen met eigen cases.

28 juni 2024 9:30 – 16:30 uur

Ticket: EUR 150

Natasja Theunissen
× Hoe kan ik je helpen?