Reviews

Wat zeggen anderen over mij?

Lees hieronder de reviews over mijn coaching en training.

Enkele reacties op een presentatie over (persoonlijk) leiderschap voor vrouwelijke onderneemsters:

Een 8, ik vond het een fijne en duidelijke presentatie.
Ik vond haar fantastisch. Ik zou haar nog uitgebreider willen spreken/volgen. Ik vind het een goede bijdrage met een vette voldoende! 

10
Mooi stukje informatie. Ik ben zelf iemand die graag ook bezig is. Dus ik zou graag en dat geldt voor alle sprekers een stukje theorie en dan doen… aan de slag gaan. 
Ik vond het heel interessant 

9 het was heel rustgevend naar haar te luisteren en het was duidelijk. De visualisatie was super! Geen tips ter verbetering.


9 super presentatie, alles duidelijk

Jana Hendericks:

Natasja straalt rust en warmte uit, waardoor ik me gelijk op mijn gemak voelde. In een aantal sessies heeft zij me geholpen stap voor stap weer in mijn eigen kracht te komen en de door mijzelf opgelegde beperkingen los te laten. Tussen de afspraken door kreeg ik verschillende door haarzelf ingesproken audio’s als een extra steun in mijn rug voor als het nodig was. Zo heb ik nu nog steeds iets om op terug te vallen. 
Wel zo handig en fijn!

Frank Verleg:

Natasja heeft mij geleerd uit de dagelijkse hectiek en soms onzekerheden te blijven door er even uit te stappen en het van boven te beschouwen. Verder heeft ze me geholpen op weg naar verdere acceptatie van dingen waar ik last van heb bij mezelf. Relativeren en accepteren dus. Haar stijl is persoonlijk, geduldig, luisterend en vertalend. Ze schakelt snel en heeft mij in korte tijd belangrijke, praktische inzichten gegeven.

Karin Nabben:

In een fase waar ik het heel druk had kwam ik de informatie over deze coaching tegen. Eerst twijfelde ik omdat het woord “hypnose” mij bang maakte, dat ik de controle zou gaan verliezen tijdens een sessie…….en dat is naar mijn ervaring helemaal niet zo!!! Ik bleef wakker en had na de sessie een heel helder beeld en voelde me goed gereset en heb weer de verbinding tussen het denken en voelen versterkt!! Mijn ervaring in het alledaagse leven is dat het lang doorwerkt en makkelijk in het alledaagse leven toe te passen is…..sterker nog ik begin het heel leuk te vinden!! Ik kan het iedereen aanraden die weer de focus wilt houden op drukke maar leuke werkprocessen en gezinsleven. Mij zien jullie niet meer zo snel als kip zonder kop lopen!!! Ik geniet weer van een leuk druk leven en voel me er blij mee!!  

Coaching & Training Venlo | Reviews
Natasja Theunissen Coaching & Training Reviews

Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn coaching om jouw persoonlijk leiderschap naar een hoger niveau te tillen? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Natasja Theunissen
× Hoe kan ik je helpen?