Coaching venlo

Coaching Venlo

Coaching Venlo. Merk je dat je regelmatig tegen dezelfde issues aan loopt? Bijvoorbeeld op je werk? Heb je het idee dat er meer in je zit dan je laat zien? Heb je het gevoel dat je eigenlijk tevreden bent met je leven. Maar knaagt er iets en kun je de vinger er niet precies op leggen? Of wil je eigenlijk ander werk, maar heb je geen idee wat? En ben je misschien wel bang om jouw “veilige” werk, en je financiële zekerheid op het spel te zetten en durf je die nieuwe stap dus niet te zetten?

Dit zijn allemaal dingen waardoor je jezelf tegen kunt houden om vrijuit te kunnen leven. Om helemaal jezelf te kunnen zijn. Meer in balans en in rust. En meer te kunnen genieten van de dagelijkse dingen.

Daarom is het belangrijk te achterhalen welke belemmerende overtuigingen je diep in jezelf hebt weg gestopt. Dat zijn overtuigingen die pijn doen en die je niet wilt voelen. Dus verstop je deze gevoelens. En zoek je het “geluk” in de buitenwereld en streef je wellicht dingen in het leven na die “verbloemen” wat je ogenschijnlijk diep van binnen over jezelf denkt.

Als je jouw gevoelens maar lang genoeg weg stopt en je er als het ware mee leert leven en het maakt tot wie je denkt te zijn, komt er misschien wel een punt in je leven dat je het allemaal even niet meer weet, of dat je je gevoelens verdooft met bijvoorbeeld extreme dingen, teveel drank, teveel eten, maar ook extreem sporten of extreem hard werken, altijd maar doorgaan. Maar ook een burn-out, depressie, of lichamelijke symptomen, kunnen klachten zijn die uiteindelijk voortkomen uit de overtuigingen die we over onszelf zijn gaan geloven en de emoties die we niet willen voelen.

Stap 1 in dit bewustwordingsproces is om deze overtuigingen op te sporen. Zo breng je deze overtuigingen naar je bewustzijn, in plaats van dat ze in je onderbewustzijn hun eigen leven blijven leiden.

Als je graag hulp wilt bij het opsporen van deze overtuigingen, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Coaching Venlo

Natasja Theunissen
× Hoe kan ik je helpen?