3 daagse intensive: Ontdek je Levensmissie

3 daagse intensive: Ontdek je Levensmissie: voor wie is deze workshop interessant?

Momenteel gebeurt er veel in de wereld. Systemen die niet meer lang houdbaar lijken te zijn. Mensen die aan de ratrace willen ontsnappen. Jongeren die de mentale druk niet meer aan kunnen. Of ouders met drukke gezinnen die de zorg voor hun ouder wordende ouders erbij krijgen en moe zijn om alle ballen in de lucht te houden.

Terwijl we het drukker dan ooit hebben, lijkt de onderlinge diepere verbinding tussen mensen steeds minder te worden. En knaagt er bij steeds meer mensen een gevoel. Een gevoel van “is dit het nu? Kan ik mijn leven niet op een andere, een betere manier inrichten? Maar hoe dan? En wat wil ik dan?”. Talloze vragen die door je hoofd spelen, terwijl je blijft zitten waar je zit. Of je springt van het een in het ander, zonder dat je een echte verbetering in je welzijn of in je passie voor wat je doet ervaart. En het onbestemde verlangen naar iets anders blijft groeien en aan je trekken.

Dan is deze 3 daagse intensive bij uitstek geschikt om je levensmissie en visie te verkennen, te verduidelijken en te concretiseren.

Het verlangen dat in jou zit, wil heel graag tot uitdrukking worden gebracht. Tot potentie komen. We gaan in een klein groepje aan de slag. Waarbij ik jullie door tal van oefeningen, visualisaties, opstellingen en zelfreflectie opdrachten loods. Een intense maar waardevolle 3 daagse intensive!

  • Heb jij een onvervuld verlangen om je leven of werk anders in te richten?
  • Maar weet je niet wat precies je wilt of hoe je het moet aanpakken?
  • Wil je je leven op een meer bewuste manier vormgeven?

Meld je dan aan voor 6, 7 en 8 september.

Programma 3 daagse intensive: Ontdek jouw Levensmissie

Inhoud programma:

  • Reflectie op levensloop
  • Jouw gaven, kwaliteiten en ontwikkelpunten
  • Jouw levensthema
  • Loslaten van jouw identificaties en zelfbeeld
  • Wat vraagt het leven van mij?
  • Levensmissie

Je gaat vooral veel voelen en ervaren. Ik begeleid jou met behulp van tal van oefeningen, opstellingen, visualisaties en nog meer. Dit geeft jou enorm veel inzicht in jouw rode draad in jouw leven. Wie ben je écht in essentie? Komt dat wat je nú doet in je dagelijkse leven nog overeen met wie je bent (geworden). En als dat niet het geval is, wat heb je dan te doen en te ontwikkelen? Na afloop van deze intensive ga je naar huis met veel meer innerlijke helderheid en richting.

Als jij behoefte hebt aan deze helderheid en richting en je vindt het prettig om met gelijkgestemden aan deze 3 daagse intensive deel te nemen meld je dan aan. Van vrijdag 6 september tot en met zondag 8 september. Van 10:00u – 17:00u. Inclusief koffie/thee/versnaperingen en een eenvoudige lunch.

Prijs: EUR 575,00

Voor vragen of informatie neem hier contact op.

Natasja Theunissen
× Hoe kan ik je helpen?