Coaching

Aanbod coaching voor particulieren

Wil je:
Inzicht krijgen in wat je graag wil in je leven, werk, relatie
Meer uit jezelf halen
Meer zelfvertrouwen
Beter je grenzen aangeven
Ontdekken hoe je meer bezieling en plezier in je leven kunt ervaren
Bewuste keuzes maken

Dan bied ik de volgende coachingsmogelijkheden aan:

Kortdurend één op één coachings traject

Tussen de 1-3 coachingsgesprekken: voor snel verhelderd inzicht op een specifieke situatie, zowel zakelijk als privé.

Speciaal voor jong volwassenen 18 en 24 jaar die niet lekker in hun vel zitten heb ik een kortdurend NLP traject, tegen een geruduceerd tarief.

6 maands transformatie traject

Gedurende 6 maanden ga je aan de slag met het in kaart brengen van belangrijke events in je leven. Je ontdekt jouw rode draad in je leven. Je krijgt inzicht in je gedachte patronen en je onbewuste overtuigingen. En je gaat vooral ook aan de slag met je identiteit. Met welke rollen heb je je geïdentificeerd? En wie zou je zijn zonder die rollen? Wat is jouw verlangen en wat is jouw levensmissie? En hoe ga je die in de wereld zetten? Wat is daarvoor nodig? Kortom, een zeer intensief traject met diepgaande inzichten en transformatie van patronen die je beperken. Wie wil je écht zijn? Vanuit dit ‘zijns’ perspectief ga je vervolgens kijken wat daarvoor nodig is en hoe je je verlangen in de wereld kunt zetten. Waardoor je veel meer rust, vrijheid, authenticiteit voor jezelf gaat creëren. Zodat je het leven kunt gaan leiden waar jij blij van wordt en jij in jouw kracht komt te staan met veel meer energie, geluk en blijdschap.

Dit traject is voornamelijk bedoeld voor jou als je je herkent in een van de volgende voorbeelden:

  • heb je het gevoel dat er meer in je zit en wil je kennismaken met deze innerlijke kracht?
  • ervaar je een onbestemd verlangen maar weet je niet wat dat precies is?
  • heb je een dieperliggend gevoel dat er meer in het leven is, dan dat wat je nu doet?
  • wil je in plaats van strijd, moeite, wilskracht met meer gemak en rust in het leven staan?

12 maands mentorship leiderschapsontwikkeling

Speciaal voor leidinggevenden heb ik één op één coachingsprogramma ontwikkeld, om jouw leiderschap naar een volgend niveau te brengen. Ben jij een leidinggevende, en ben je voornamelijk gericht op het verkrijgen van invloed, positie, of ben je juist vooral doelgericht of juist relatie gericht? Iedere leiderschapsstijl heeft zo zijn eigen kwaliteiten en ook zijn valkuilen. Stap je snel over gevoelens van anderen heen? En ervaar je vaak weerstand? Of ben je zo doelgericht en loop je ver voor je troepen uit? En ben je ongeduldig? Vind je delegeren lastig? Of ben je juist erg gericht op de mens, vind je het belangrijk om een veilig klimaat te creëren? Maar voel jij je toch wel met enige regel onzeker tegenover personen met een meer directe communicatie stijl? Of voel je je regelmatig niet serieus genomen?

In dit traject krijg je inzicht in je eigen leiderschapsstijl en krijg je tools in handen om je eigen communicatie te verbeteren om op een effectievere manier leiding te geven.

Tools die ik tijdens de coaching in zet zijn o.a. NLP, (tafel)opstellingen, visualisaties, IEMT, ACT, vergeving

Coaching in organisaties

Coaching in organisaties voor professionals- teamcaching – zelfbewust leiderschapsontwikkeling – executive coaching – In Company trainingen, zoals NLP en Feedback.

Naar contactpagina.

Natasja Theunissen
× Hoe kan ik je helpen?