Hypnose Coaching

Hypnose Coaching

Hypnose is een hele mooie methode, om voorbij het kritische denken te gaan. Je komt dan in contact met je onderbewustzijn. Hier zijn veranderingen gemakkelijker te maken. Denk bijvoorbeeld aan beperkende overtuigingen, zelfvertrouwen, vergroten van innerlijke rust en bepaalde lastige patronen binnen relaties of werk. 

Hypnose in Venlo
Hypnose Venlo

Met hypnose doorbreek je deze patronen. Deze patronen zijn gebaseerd op ervaringen uit het verleden. En liggen opgeslagen in je onderbewuste. Door meer inzicht kun je daardoor ervaringen in een ander perspectief plaatsen. Je gaat ervaren hoe lichter je leven wordt. 

Stel je eens een ijsberg voor. De berg die we zien, kun je vergelijken met het bewuste deel van ons brein, dat is slechts ca 10%. Het gedeelte van de ijsberg dat we niet zien, bevindt zich onder water, ca 90%. Dat kun je vergelijken met het onderbewuste deel van ons brein. Hierin liggen onze ervaringen, emoties en herinneringen opgeslagen. Onze harde schijf als het ware.

Als je toegang hebt tot je onderbewuste, kun je meer inzicht krijgen in je (automatische) doen en handelen. En daardoor komt er ook meer inzicht in je bewustzijn. Zodra je meer inzicht krijgt in je onbewuste gedrag of patronen, kun je gaan werken aan ander gedrag. Vaak door middel van training.

Zelf ben ik vrij nuchter en wil ik alles met mijn verstand kunnen begrijpen. Hypnose is voor mij niet “zweverig”, maar rationeel verklaarbaar. Het is een mooie tool om via een ontspannen staat makkelijker bij antwoorden in jezelf te komen. Als coach help ik jou om bij jouw eigen antwoorden en inzichten te komen.

Naar contactpagina

Natasja Theunissen
× Hoe kan ik je helpen?