Luistercirkel Venlo

Empowerment en Verbinding: Ontdek de kracht van een luistercirkel voor Persoonlijke Ontwikkeling en zelfreflectie

Onze wereld lijkt steeds sneller te gaan. Met social media kunnen we met iedereen contact hebben, maar missen steeds meer mensen oprechte verbinding en diepgaande reflectie. In Venlo wil ik een plek creëren waarin we samenkomen om te luisteren, te delen en te reflecteren over (levens)thema’s. Welkom bij mijn luistercirkel voor persoonlijke groei – een reis van empowerment en verbondenheid.

Luistercirkel Venlo

Een luistercirkel is meer dan alleen een groepsbijeenkomst; het is een heilzame ruimte waar we enkel naar elkaar luisteren. In mijn luistercirkel in Venlo nodig ik je uit om jouw verhaal te delen, om diep te luisteren naar anderen en om jezelf te ontdekken in een omgeving van veiligheid en respect.

Het belang van luisteren

Luisteren is de kern van mijn luistercirkel. Ik moedig deelnemers aan om niet alleen te horen, maar om écht te luisteren. Door deze diepgaande luisterervaring kun je verbinding maken met jouw eigen emoties op een dieper liggend niveau.

De kracht van delen

Wanneer we onze verhalen delen, delen we ook onze kwetsbaarheid en onze kracht. In mijn luistercirkel in Venlo ervaar je de kracht van de groep. En door de monologen van jezelf en die van anderen binnen te laten komen, ontstaan diepgaande en helende inzichten. Door te delen, vind je gemeenschappelijkheid in je eigen unieke reis en kun je leren van elkaars perspectieven.

Als je op zoek bent naar een ruimte voor persoonlijke groei, heling, verbinding en empowerment, dan nodig ik je van harte uit om deel te nemen. Thema’s die we met elkaar verkennen zijn o.a. vergeving, relaties, aanvaarding, leven, dood, patronen, loslaten, vertrouwen.

Doe je mee?

Wil je meedoen? Of een keer proberen om te ervaren wat het is? Neem dan contact met mij op.

De bijeenkomsten van 2024 vinden plaats op:

14 mei

25 juni

27 augustus

8 oktober

19 november

Tijdstip: 19:30 – 21:00 uur

Je bent van harte welkom!

Natasja Theunissen
× Hoe kan ik je helpen?