Organisatie Coach: Systemische Coaching en Systemisch Werken

Als organisatie coach help ik hoger management en (MKB) directie om de (onzichtbare) dynamiek binnen uw organisatie te verbeteren. Mijn organisatie coaching, gebaseerd op systemische coaching en systemisch werken, biedt diepgaande inzichten en praktische oplossingen voor complexe organisatorische vraagstukken. Ontdek hoe mijn aanpak uw bedrijf kan transformeren en leiden tot duurzaam succes.

Wat is Organisatie Coaching?

Organisatie coaching richt zich op het ondersteunen van leidinggevenden en managers bij het verbeteren van hun leiderschapsvaardigheden, teamdynamiek en organisatorische efficiëntie. Door middel van systemische coaching en systemisch werken, help ik u om de onderliggende patronen en relaties binnen uw organisatie te begrijpen en te optimaliseren.

Voordelen van Systemische Coaching voor management en directie

 • Diepgaand Inzicht in Organisatorische Patronen: Systemische coaching helpt u de vaak onzichtbare dynamieken binnen uw organisatie te identificeren en te begrijpen, waardoor u effectiever kunt inspelen op veranderingen en uitdagingen.
 • Verbeterde Besluitvorming: Door inzicht te krijgen in de onderliggende systemen en structuren, kunt u beter geïnformeerde beslissingen nemen die de gehele organisatie ten goede komen.
 • Versterkte Leiderschapsvaardigheden: Ontwikkel een meer holistische benadering van leiderschap die rekening houdt met zowel individuele als teambehoeften.
 • Betere Teamdynamiek: Bevorder een cultuur van samenwerking en vertrouwen binnen uw teams door inzicht te krijgen in en te werken met de systemische relaties en interacties.
 • Duurzame Organisatorische Verandering: Realiseer blijvende verbeteringen door te werken aan de fundamentele oorzaken van problemen, in plaats van alleen symptomen aan te pakken.

Hoe werk ik als organisatie coach?

Systemische coaching en systemisch werken benaderen organisaties als levende systemen, waarbij elk onderdeel invloed heeft op het geheel. Deze benadering omvat:

 1. Analyse van Systemische Patronen: ik identificeer de dynamieken en relaties die de prestaties en samenwerking binnen uw organisatie beïnvloeden.
 2. Ontdekking van Blinde Vlekken: Het blootleggen van onbewuste processen en patronen die belemmeringen vormen voor groei en succes.
 3. Interventies en Oplossingen: Het ontwikkelen van strategieën en interventies om de systemische problemen aan te pakken en positieve duurzame veranderingen te bevorderen.
 4. Begeleiding en Ondersteuning: Doorlopende ondersteuning en begeleiding o.a. dmv trainingen om ervoor te zorgen dat de geïmplementeerde veranderingen effectief en duurzaam zijn.

Voor Wie is Mijn Organisatie Coaching Geschikt?

Mijn organisatie coaching is specifiek ontworpen voor hoger management en (MKB) directie die:

 • Hun leiderschapsvaardigheden willen verbeteren en een diepgaander begrip willen krijgen van de dynamiek binnen hun organisatie.
 • Streven naar een meer effectieve en samenhangende organisatiecultuur.
 • Willen werken aan duurzame oplossingen voor organisatorische uitdagingen.
 • Openstaan voor een holistische en systemische benadering van coaching en verandering.

Waarom Kiezen voor Mijn Organisatie Coaching?

Ik bied een unieke en effectieve benadering van organisatie coaching. Mijn methoden zijn gebaseerd op het in kaart brengen van de onbewuste dynamieken. Door deze in beeld te zien ontstaan nieuwe inzichten voor duurzame veranderingen binnen uw organisatie.

Neem Vandaag Nog Contact Op

Bent u klaar om de dynamiek binnen uw organisatie te verbeteren en uw leiderschapsvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact met mij op voor meer informatie over mijn organisatie coaching en ontdek hoe systemische coaching en systemisch werken uw bedrijf kan transformeren.

Natasja Theunissen
× Hoe kan ik je helpen?