Tarief

Tarief Coaching voor particulieren

Tarief voor 1 op 1 coaching. Krijg meer grip op je leven. Neem het leiderschap over je eigen leven door inzicht in te krijgen in je eigen (belemmerende en onbewuste) overtuigingen en ga stap voor stap aan de slag met deze nieuwe inzichten. Ondersteunend bij o.a. (dreigende) burn/bore out, grenzen stellen, perfectionisme, zelfbeeld, balans werk/prive, zingevingsvraagstukken. Coaching is altijd maatwerk. Samen bespreken wij per keer of een volgende sessie gewenst is. Doorgaans zijn 3 tot 6 sessies nodig om nieuwe stappen te zetten aan de hand van je opgedane inzichten.

Tarief:

3 tot 6 sessies: EUR 150 per sessie.

Duur sessie: 1e sessie 1,5- 2uur. Volgende sessie 1 – 1,5 uur.

Betalingsvoorwaarden

Na de sessie ontvang je een factuur.

Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos geannuleerd worden. Als je de afspraak binnen die tijd afzegt, wordt er een half consult in rekening gebracht. De tarieven zijn inclusief de voorbereidingstijd die nodig is bij een sessie, zoals mijn 100% persoonlijke aandacht en voorbereidingstijd. Er is geen samenwerkingsverband met een ziektekostenverzekering dus deze investering in jezelf doe je zelf. 

Let op: Kosten voor coaching en training worden vaak vergoed door de werkgever. Bespreek dit met je werkgever.
Als jij goed in je vel zit, heeft jouw werkgever daar ook profijt van. Zeker nu vitaliteit van medewerkers hoog op de agenda in organisaties staat.

Organisaties

Neem contact op voor het aanvragen van een offerte.

Tarief Coaching Venlo

Neem vrijblijvend contact met mij op voor een kennismakingsgesprek.

Natasja Theunissen
× Hoe kan ik je helpen?