Voor wie?

Professionele coaching in Venlo en omgeving – voor wie?

Ben je op zoek naar naar persoonlijke ontwikkeling? Wil je veranderingen in je leven aanbrengen?

Wil jij jezelf verder ontwikkelen op persoonlijk of professioneel vlak, maar weet je niet goed hoe je dit kunt aanpakken?

Loop je tegen obstakels aan waar je zelf niet uit komt?

Ben je net afgestudeerd en overzie je de wirwar van mogelijkheden nog niet en voel je je overweldigd en onzeker?

Of ben je al wat ouder? Heb je meer vrije tijd nu je kinderen groter zijn of het huis uit zijn? En zoek je naar een nieuwe richting in je leven?

Loop je vast in (familie)conflicten?

Welkom

Welkom bij mijn coaching- en trainingspraktijk, waar ik jouw persoonlijke ontwikkeling, persoonlijk leiderschap en bewust leiderschapsontwikkeling centraal stel. Als jij het gevoel hebt dat er meer in jou zit dan je laat zien, steeds weer tegen dezelfde patronen aanloopt, vaak gestrest of gefrustreerd bent en grenzen aangeven lastig vindt, dan ben je hier op de juiste plek.

Persoonlijke ontwikkeling

Herken jij jezelf hierin? Vind je het lastig om grenzen aan te geven en controle los te laten? Vergelijk je jezelf vaak met anderen en zie je vooral wat je niet hebt of niet kunt? Hoor je steeds die stemmetjes in je hoofd die zeggen dat het werk nooit af is en moet alles perfect zijn? Of ervaar je een gevoel van lusteloosheid en stress als je denkt aan de week die voor je ligt? Zit je misschien in een bore-out en weet je niet wat je wilt? Dan kan ik jou helpen om jouw patronen te doorbreken, meer zelfsturing te ontwikkelen en inzicht te krijgen in jouw kernwaarden.

Positieve en krachtige mindset

Samen gaan we op zoek naar een positieve en krachtige mindset en zorgen we ervoor dat jij je vrijer voelt en meer in balans en rust kunt zijn.

Zingevingsvraagstuk

Veel klanten zijn op zoek naar zingeving. Als je hier naar op zoek bent ben je aan het goede adres. Samen gaan we op zoek hoe je meer zingeving in jouw werk of leven kunt ervaren. En gaan we aan de slag met het ontwikkelen van jouw authenticiteit en persoonlijk leiderschap.

Duurzame aanpak voor meer balans

Door een grondige en duurzame aanpak van de oorzaak van jouw klachten of patronen, zul je meer balans ervaren tussen werk/levensgeluk en gezondheid. Als deskundige coach voor Venlo en omgeving begeleid ik jou bij de veranderingen waar je naar op zoek bent. Met technieken zoals NLP, hypnose, ACT en IEMT, kom je tot de gewenste verandering. Ook vergeving speelt een grote rol in mijn coaching.

Waarom kiezen voor professionele coaching in Venlo?

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van mensen in persoonlijke en professionele ontwikkeling. Als deskundige coach ben ik er voor jou om je te helpen bij het oplossen van problemen, verbeteren van communicatie en het bouwen van betere relaties met de mensen om je heen.

Door mijn coaching voel je je niet alleen meer zelfverzekerd over je toekomst. Ook heb je concrete resultaten behaald. Je hebt een duidelijk doel om jouw persoonlijke en professionele succes te bereiken. Je weet welke stappen je moet nemen om daar te komen.

Kortom, of je nu behoefte hebt aan meer richting, motivatie, of juist ondersteuning nodig hebt bij het oplossen van (familie)conflicten, ik sta voor je klaar om je te helpen. Laten we samen werken aan het bereiken van jouw doelen en het creëren van een leven vol voldoening, betekenis, groei en zelfvertrouwen. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend telefonisch gesprek en ontdek hoe ik jou kan helpen.

Gratis e-book

Wil jij ook meer inzicht krijgen in jouw patronen, bewuste keuzes maken en jouw leven leiden volgens jouw waarden? Download dan mijn gratis e-book over overtuigingen en boek een gratis telefonisch kennismakingsgesprek. Neem gerust een kijkje op mijn website voor meer informatie en lees ook de berichten om een indruk te krijgen van mijn aanpak. Als je op zoek bent naar een life coach in Venlo die jou kan helpen bij jouw persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap, neem dan contact met mij op.

Ben je benieuwd wat Natasja Theunissen Coaching & Training voor jou kan betekenen? Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek op 06-28554297 of mail naar info@natasjatheunissen.nl  

Natasja Theunissen
× Hoe kan ik je helpen?