Coach Omgeving Venlo

Coach Omgeving Venlo

Zoek je een coach in omgeving Venlo? Omdat je niet lekker in je vel zit, niet happy bent met je werk of relaties die niet lekker lopen. Of gewoon omdat je even niet meer weet wat je wilt. Bij Natasja Theunissen Coaching & Training krijg je inzicht in je eigen drijfveren. We verkennen samen waar je ’s ochtends voor uit je bed wilt komen. Daarnaast helpt Natasja jou met het aanpakken van je belemmerende patronen. Met deze nieuwe inzichten ga je aan de slag met als doel om ander, effectiever gedrag aan te leren.

Als je echte, duurzame verandering wilt in een bepaalde situatie en je bent bereid om met jezelf aan de slag te gaan, dan gaan we kijken welke zaken in jouw leven je tegen houden om dat te doen wat je graag zou willen. Door verandering bij jezelf te zoeken en daarmee aan de slag te gaan, zul je merken dat stapje voor stapje jouw verandering invloed heeft op de dagelijkse situaties die je tegenkomt. Dus pak die verantwoording voor jouw eigen leven.

Ook als je in een burn-out situatie zit, ben je bij Natasja Theunissen Coaching & Training aan het goede adres. Bij een burn-out ben je teveel en te lang over je eigen grenzen heen gegaan. Vaak vanuit een (te) groot verantwoordelijkheidsgevoel en moeilijk “nee” kunnen zeggen, bouwt in jouw lichaam over een langere periode meer en meer spanning (stress) op. Als je jouw lichaamssignalen negeert en gewoon doorgaat, dan zegt jouw lichaam op een gegeven moment “nu is het genoeg”. Belangrijk in deze eerste fase is rust, rust en rust. De natuur in, een lekkere wandeling, hoofd leeg maken en luisteren naar je lichaam. Zodra gedachten naar de achtergrond gaan, ervaar je meer en meer de signalen van je lichaam. Door te luisteren naar jouw lichaamsignalen krijg je nieuwe inzichten. Jouw coach helpt jou hierbij.

Iedere verandering begint bij jezelf

Venlo, 15-12-2020

Geef een reactie

Natasja Theunissen
× Hoe kan ik je helpen?