Coaching & Training in Venlo

Coaching & Training in Venlo

Coaching en Training in Venlo. Mijn kracht is dat ik mijn analytische vaardigheden weet te combineren met de zachte kant. Wanneer hoofd en hart samenkomen, komen dingen in beweging. En beweging leidt tot verandering. Dus ben je toe aan verandering, maar je weet niet precies wat of hoe of ben je op zoek naar meer zingeving, dan kan een coach je helpen met het vinden van jouw antwoorden. Een coach is een soort van reisleider. Die jou begeleidt in het proces van het vinden van je antwoorden.

Hypnose en IEMT zijn bijzonder mooie technieken om snel tot jouw kern te komen. Daarnaast is hypnose ook een fijne ervaring, je komt dan even in een heerlijke ontspannen toestand. Even de hectiek van de dag los laten. Gun jezelf deze ervaring.

Ik begrijp als geen ander eventuele twijfel over hypnose. Zeker met mijn achtergrond in het financiële bedrijfsleven. Waar (kritisch) denken, de inhoud en analyse vaak de boventoon voeren. Maar meer en meer mensen worden zich bewust dat ook het gevoel er mag zijn. Wanneer zoals gezegd er meer balans komt tussen het denken en het hart kan je bewustere keuzes maken. Keuzes die jij belangrijk vindt en waar jij voor kunt gaan. Met hypnose kom je makkelijker bij je gevoel. En wanneer gevoel wordt toegelaten, kom je bij jouw kern. Jouw authentieke zelf.

Als je weet wat echt belangrijk is voor jou, jouw waarden en behoeften, kun je zelf actiever de leiding over je leven nemen. In plaats dat dingen of situaties je min of meer overkomen. Persoonlijk leiderschap heet dit. Leider zijn van je eigen leven of loopbaan.

Juist in deze onrustige tijden is het fijn om te staan voor en te leven vanuit jouw waarden en behoeften.

Dus ervaar hoe fijn en krachtig coaching met behulp van hypnose kan zijn. Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.

Coaching & Training in Venlo

Coaching & Training in Venlo
Jouw kern – zonder maskers
Natasja Theunissen
× Hoe kan ik je helpen?