Life Coach in Venlo

Als life coach in Venlo help ik je met jouw (levens) vraagstuk. Loop je steeds tegen dezelfde situaties aan? Merk je dat je wilt groeien in je ontwikkeling, maar blijf je vastlopen in dezelfde patronen? Keer op keer. Zoals een grammofoonplaat waar de groef dieper en dieper wordt? Ben je toe aan echte verandering? Dan kan ik je helpen, waarbij jij zelf 100% verantwoordelijk bent en blijft voor jouw verandering en ontwikkeling.

Als life coach houd ik je een objectieve en eerlijke spiegel voor. Eerlijk en hard als het moet, maar altijd met hart en aandacht voor jou. In een veilige setting gaan we samen aan de slag om de door jou gewenste verandering in gang te zetten.

Als je wilt groeien in je persoonlijke ontwikkeling, dan is het ook tijd om dingen te mogen loslaten. Als we loslaten kunnen we verlichting voelen. Net zoals de verlichting die je voelt na het afzetten van een zware rugzak. Stel je eens voor hoe licht dat voelt?

Coach in Venlo
Neem zelf de verantwoordelijkheid als je tegen lastige situaties aan blijft lopen

Loslaten is niet altijd eenvoudig. Door het herhalen van je gedachten en herinneringen in je hoofd, blijf je als het ware hangen in het verleden. Die ene vervelende ervaring, blijft zich daardoor continu herhalen. Met behulp van coaching leer je anders te kijken naar die gebeurtenis of ervaring uit het verleden. Wat gebeurt is, blijft gebeurt, dat veranderen we niet. Maar als je de continue gedachtes eromheen kunt loslaten, dan zie je de herinnering van een afstand, met minder emoties. Zodra emoties minder heftig worden kunnen we gaan werken en trainen aan ander gedrag.

Als je meer wilt weten, neem dan gerust contact op met jouw coach in Venlo.

Natasja Theunissen
× Hoe kan ik je helpen?