Coaching Persoonlijke ontwikkeling Venlo

Coaching Persoonlijke ontwikkeling

Door mijn economische achtergrond kijk ik naar het grote plaatje. Vaak denken we dat we in control zijn, door het maken van bijvoorbeeld (actie)plannen en het stellen van doelen. Maar juist door de crisis in 2008 en nu recent door COVID-19 laat het ons inzien, dat ondanks al onze voorzorgsmaatregelen, het leven nu eenmaal niet te controleren is. Hoe meer controle, hoe veiliger we zijn? Controle creëert een schijnveiligheid. Het gaat er juist om hoe we met veranderende situaties om gaan.

Mindset

Bij een gesloten mindset houd je star vast aan wat je had, oude ideeën, grijp je terug naar het verleden. Wil je in controle zijn. Maar daardoor ben je niet wendbaar voor de grote veranderingen die op ons af komen. Digitalisering, Artifical Intelligence, Covid-19, klimaatverandering, etc.

Bij een open mindset ben je nieuwsgierig sta je open voor andere ideeën, probeer je de ander te begrijpen en handel je integer. Je leeft volgens je kernwaarde. Dit houd je flexibel, creatief, veerkrachtig en wendbaar. Omdat je begrijpt hoe belangrijk een krachtige mindset is, heb je een lange termijn visie. Je kent je purpose en daardoor ben je dienstbaar vanuit een oprechte verbinding met jezelf en je omgeving.

Daarnaast combineer je je denken met je gevoel. Je gebruikt je hoofd en je hart. Hierdoor leef je vanuit je kern, je authentieke ik. Wat betekent dat je ook betere keuzes maakt. En dat je op een natuurlijke manier van binnenuit je grenzen aangeeft.

Innerlijke kracht

Met mijn ervaring, kennis en sensitiviteit coach ik cliënten om bij hun innerlijke kracht te komen. Door op zoek te gaan naar de echte authentieke persoon. Ervan uitgaande dat alle kracht en hulpbronnen in jezelf zitten, is het mijn passie om die kern te ont-dekken.

Leven vanuit je innerlijke kracht, in rust en harmonie kunnen blijven in hectische tijden, maakt het leven lichter en makkelijker. Als je jouw sprankeling terug vindt, kun je stappen gaan zetten vanuit meer flow en inspiratie of zingeving. En meer gemak in plaats van wilskracht. Ik help je met o.a. stress, burn/bore-out klachten en belemmerende patronen, om tot jouw eigen kern te komen. 

Technieken

In mijn coaching zet ik een aantal technieken in, zoals NLP, hypnose en IEMT. Daarnaast speelt ook vergeving een grote rol in mijn coaching. Als je vergeving op de juiste manier toepast, kun je het verlangen loslaten dat het verleden anders had moeten zijn. Dan verandert weerstand in acceptatie, waardoor ruimte ontstaat en nieuwe mogelijkheden of perspectieven gecreëerd kunnen worden.

Coaching persoonlijke ontwikkeling

Wil je meer ontspanning, rust, balans, energie of plezier in je leven ervaren kijk dan verder op mijn site voor de diensten die ik aanbied of maak een afspraak voor een gratis intake gesprek.

Coaching persoonlijke ontwikkeling Venlo
Natasja Theunissen
× Hoe kan ik je helpen?