Persoonlijk Leiderschap Training

Persoonlijk Leiderschap training

Leiderschap…Een hot topic deze tijd.

Bijzonder hoe de dynamiek werkt tussen leider/leidinggevende en degene die “geleid” worden. Als je als leider of leidinggevende niet bewust bent van je eigen patronen is het moeilijk om de onderstroom in je organisatie of team aan te pakken. Jij bent daar echt zelf een onderdeel van.

En als je als werknemer te maken hebt met een leidinggevende die niet genoeg zelfbewust is, heb jij daar ook last van. En tegelijkertijd ben jij ook een onderdeel van het team en organisatie.

Wat betekent dat zolang jij zelf ook niet bewust bent van je patronen je de onbewuste team of organisatie dynamiek mede in stand houdt. Natuurlijk is het niet voor iedereen even makkelijk om voor jezelf of je team op te komen. En patronen te doorbreken. Vaak hangen daar bepaalde belangen of angsten aan vast.

Angst voor afwijzing door je team of leidinggevende. Angst voor het verlies van je baan, de impact daarvan op je gezin. Etc. Het vraagt kracht en moed om je eigen angsten aan te kijken en te gaan staan voor je waarden en idealen. Om los te komen van de onbewuste groepsdynamiek.

In mijn Persoonlijk Leiderschap Training zijn dit de thema’s waarmee je aan de slag gaat. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Natasja Theunissen
× Hoe kan ik je helpen?