Vitaliteit Coaching Venlo

Vitaliteit Coaching Venlo

Vitaliteit Coaching Venlo. In deze bijzondere Corona tijd worden we geconfronteerd met angst en verlies. Verlies van het leven dat we hadden en verlies van dierbaren, verlies van werk en angst voor het virus en wat er om ons heen gebeurt.

Velen van ons hebben het heel zwaar, ouders die in tweestrijd zitten tussen kinderen lesgeven en werk. Mensen die hun baan verloren hebben, of hun zaak ten onder zien gaan waar ze hun leven hard voor hebben gewerkt. Wat verlangen we terug naar het samenzijn met elkaar, zonder regels en zonder afstand.

Het nieuws is veelal negatief en voedt onze angst alleen maar meer. Dit kan leiden tot stress of zelfs tot depressieve gevoelens. Vervolgens kan ook ons voedings- en bewegingspatroon in een neerwaartse spiraal komen. En daar krijg je vervolgens ook weer stress van.

Vitaliteit Venlo

Maar hoe zou het zijn als je deze tijd ook kunt inzetten om naar de positieve lichtpuntjes te kijken? Bijvoorbeeld juist nu, hebben we meer tijd voor elkaar en voor ons gezin. Geen gehaast naar de kinderopvang of naar school. Geen gehaast naar je werk, geen files.

Daarnaast levert deze “saaie” tijd juist ook extra tijd op. Waar we voorheen geen tijd hadden om stil te staan, omdat het leven aan ons voorbij raast. Daarom kun je nu ook echt even bewust stilstaan. Stilstaan bij wat jij echt belangrijk vindt. Tijd vrijmaken voor reflectie. Of tijd vrijmaken voor een ander. Bijvoorbeeld vrijwilligerswerk voor mensen die het moeilijk hebben of eenzaam zijn. Er zijn nog zoveel dingen die wel kunnen.

En wellicht kom je tot de conclusie dat je graag een ander pad wilt bewandelen. Dan kan deze tijd ook juist de aangewezen periode zijn om dat nieuwe pad te verkennen. Bijvoorbeeld door het volgen van een online cursus. Gewoon vanuit huis, op je bank.

Door te kijken wat je wel nog hebt en goed te zorgen voor je eigen vitaliteit, zoals goede voeding, iedere dag minimaal een half uurtje bewegen, in de buitenlucht en een positieve minset. Een dagelijkse lach voor jezelf of voor een ander, doet een hoop wonderen.

Als je merkt dat je je angstig of niet vitaal voelt, dan kan een fijne hypnose sessie je net dat extra steuntje in de rug geven. Hypnose kan een goede ondersteuning geven bij een gezond leefpatroon. Daarnaast kan hypnose ook ondersteunend werken bij het verminderen van angstgevoelens.

Als je interesse hebt neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Vitaliteit Coaching Venlo
Vitaliteit Coaching Venlo
Natasja Theunissen
× Hoe kan ik je helpen?