Loopbaancoaching Venlo

Loopbaancoaching Venlo. Als je op je werk steeds dezelfde feedback terug krijgt. Als je dreigt vast te lopen in je werk. Of je eigenlijk op zoek wilt naar iets anders, maar je weet niet wat.

In dat geval kan coaching een goede ondersteuning zijn. Vaak zitten we vast in onbewuste patronen. Door deze patronen te onderzoeken en te begrijpen ontstaat inzicht en bewustwording. Vanuit bewustwording kan vervolgens gewerkt worden aan ander, meer effectief gedrag.

Als je op zoek bent naar iets anders, maar je weet niet wat, ook dan kan een coach je helpen. Bij verandering lopen we vaak tegen belemmeringen aan. Bijvoorbeeld angst voor verandering, onzekerheid over een nieuwe uitdaging. Verandering betekent vaak ook uit je comfort zone komen. Daarnaast kan verandering ook (een grote) impact hebben op jouw omgeving. Hoe ga je daarmee om? Voordat je het weet zie je alweer een hoop beren op de weg en blijf je uit veiligheid liever bij de oude situatie.

Het vertrouwde durven los te laten. Als je in staat bent het nieuwe te omarmen, het als een kans te zien, kun je op ontdekkingstocht gaan. Hoe mooi is dat, dat je eigenlijk op iedere leeftijd opnieuw de mogelijkheid hebt om als een kind nieuwsgierig te zijn naar alle mogelijkheden die voor je liggen en om een nieuwe richting voor jezelf te creëren?

Stel je eens voor hoe het is om weer kind te zijn? Of kijk eens goed naar je eigen kinderen, als ze nog klein zijn. De verwondering, het speelse, de vrolijkheid? Wij volwassenen kunnen vaak zo opgaan in onze verantwoordelijkheden en serieuze bezigheden. Hoe zou de wereld eruit zien als we onszelf wat minder serieus nemen, en elkaar met meer humor en luchtigheid bejegenen? Meer open staan voor elkaar.

Samen met een coach kun je verkennen wat jouw wensen en mogelijkheden zijn. Vooral met hypnose kun je makkelijk ontdekken waar jouw blokkades maar ook verlangens liggen. Zet die eerste stap en en ervaar de positieve resultaten en mogelijkheden van coaching door middel van hypnose.

Loopbaancoaching Venlo
Loopbaancoaching Venlo

Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.

Natasja Theunissen
× Hoe kan ik je helpen?