Hypnose Coach Venlo

01-01-2021 Nieuwjaarsdag, Hypnose Coach Venlo

Een nieuw jaar, een nieuw jaar vol kansen en mogelijkheden om te leren, ontwikkelen en te groeien als mens. Ieder mens heeft zijn ups en downs, maar door te leren en ontwikkelen, dingen in perspectief kunnen plaatsen, maakt ons dat uiteindelijk een rijker, volwaardiger, volwassen mens. Rijker van binnen.

Als we het verleden kunnen accepteren en loslaten, dingen in een ander perspectief kunnen zien en vertrouwen hebben en durven uit te kijken naar de toekomst, dan kunnen we meer leven in het nu. Tevreden en dankbaar zijn met de mooie dingen en mensen in ons leven. Het zijn juist de kleine dingen, waar we vaak door alle drukte aan voorbij gaan, die ons van binnen echt gelukkig maken. En juist omdat we zoveel moeten en willen, vergeten we soms wat vaker stil te staan.

En dat is het mooie aan coaching, je staat een keer bewust stil bij jezelf. Waar sta je in het leven? Wat vind je echt belangrijk, niet de mensen om je heen, of omdat het zo hoort, of anderen dat min of meer van jou verwachten, maar jij? Wat vind jij zelf belangrijk? En waar wil je naar toe? Wat is jouw richting, welke bijdrage wil jij leveren? Als we ons onderdeel voelen van een groter geheel, en ons dienstbaar voelen in dat grotere geheel, vinden we meer vervulling met dat wat we doen. Dat kan werk gerelateerd zijn, maar ook op andere gebieden in je leven. Als Hypnose Coach in Venlo help ik jou bij het vinden van jouw kompas, jouw missie.

Hypnose Coach Venlo

Neem vrijblijvend contact met mij op als je graag meer informatie wilt over wat ik voor jou kan betekenen.

Natasja Theunissen
× Hoe kan ik je helpen?