Vitaliteit Coaching

Vitaliteit Coaching in Venlo: 1 jaar lang begeleiding voor een vitaal leven

Ben je op zoek naar meer (mentale) vitaliteit in je leven? Met mijn Mentale Vitaliteit Coaching bied ik een compleet programma van 12 maanden om je te begeleiden naar een vitaal leven.

Mijn programma is ontworpen voor mensen die serieus zijn over het nemen van verantwoordelijkheid voor hun eigen mindset en lichaam. Dit programma is niet bedoeld voor snelle oplossingen, maar voor duurzame gedragsverandering.

Leefstijl en mindset

Een ongezonde levensstijl kan een negatieve impact hebben op je gevoelens en emoties. Dit kan leiden tot een negatieve vicieuze cirkel. Mijn (Mentale) Vitaliteit Coaching helpt je niet alleen met het ontwikkelen van gezonde eet- en beweeggewoonten, maar het geeft je ook inzicht in de signalen die je lichaam afgeeft.

Mijn vitaliteit coachings programma richt zich op duurzame gedragsverandering. En het aanpakken van de oorzaak van je problemen, in plaats van symptoombestrijding. Ik help jou bij het vinden van een leefpatroon dat bij jou past. Een nieuw patroon dat goed is voor je lichaam én je mindset. Dat helpt jou teven bij het verminderen van stress.

Ik bied begeleiding bij het identificeren van jouw energiegevers en -vreters. Zodat je dagelijks meer rust ervaart en minder stress. Met mijn (Mentale) Vitaliteit Coaching doorbreek je de negatieve vicieuze cirkel en word jij weer de leider van jezelf en je lichaam.

Mijn coaching is gericht op duurzame verandering en biedt je de steun en begeleiding die je nodig hebt om een vitaal leven te leiden. Neem contact met mij op voor meer informatie over mijn Mentale Vitaliteit Coaching in Venlo.

Bewustwording van gedachtepatronen

Als je je bewust wordt van je gedachtepatronen, dan kan je ze ook veranderen. Dit kan bijvoorbeeld door te werken aan je mindset en gedachten te vervangen door meer positieve en ondersteunende gedachten. Hierdoor kan je je leefpatroon positief beïnvloeden en bewuste keuzes maken die goed zijn voor je lichaam, mindset en je gezondheid.

Vitaliteit Coaching Venlo

Jaarprogramma:

Maak nu een investering in jezelf en start met mijn jaarprogramma voor een fit en vitaal leven! Ontvang 4 coachingsessies verspreid over 3 maanden en 6 onderhoudssessies om je voortgang te waarborgen, plus audio’s voor extra ondersteuning. Kies voor duurzame verandering en investeer in jezelf voor slechts EUR 1.950. Ik begrijp dat dit een investering kan zijn, maar bedenk dat kosten voor coaching en training vaak vergoed worden door werkgevers. Praat hierover met je werkgever, want als jij (mentaal) vitaal bent, heeft jouw werkgever daar ook profijt van. Vitaliteit staat hoog op de agenda van veel organisaties en het is tijd om voor jezelf te zorgen. Neem nu vrijblijvend contact op voor meer informatie en start met jouw reis naar een fit en vitaal leven.

Natasja Theunissen
× Hoe kan ik je helpen?