Workshop Levensmissie

Workshop Levensmissie

Workshop Levensmissie: voor wie is deze workshop interessant?

Momenteel gebeurt er veel in de wereld. Systemen die niet meer lang houdbaar lijken te zijn. Mensen die aan de ratrace willen ontsnappen. Jongeren die de mentale druk niet meer aan kunnen. Terwijl we het drukker dan ooit hebben, lijkt de onderlinge diepere verbinding tussen mensen steeds minder te worden. En knaagt er bij steeds meer mensen een gevoel. Een gevoel van “is dit het nu? Kan ik mijn leven niet op een andere, een betere manier inrichten? Maar hoe dan? En wat wil ik dan?”. Talloze vragen die door je hoofd spelen, terwijl je blijft zitten waar je zit. Of je springt van het een in het ander, zonder dat je een echte verbetering in je welzijn of in je passie voor wat je doet ervaart. En het onbestemde verlangen naar iets anders blijft groeien en aan je trekken.

Dan is deze workshop bij uitstek geschikt om je levensmissie en visie te verkennen, te verduidelijken en te concretiseren.

Het verlangen dat in jou zit, wil heel graag tot uitdrukking worden gebracht. Tot potentie komen. We gaan in een klein groepje aan de slag. Waarbij ik jullie door tal van oefeningen, visualisaties en zelfreflectie opdrachten loods. Een intense maar waardevolle dag.

  • Heb jij een onvervuld verlangen om je leven of werk anders in te richten?
  • Maar weet je niet wat precies je wilt of hoe je het moet aanpakken?
  • Heb je interesse in deze workshop?

Stuur dan een mail en vraag naar de mogelijkheden.

Natasja Theunissen
× Hoe kan ik je helpen?