Online Training Persoonlijk Leiderschap

Online Training Persoonlijk Leiderschap – 49,95


Iedere dag talloze beslissingen
’s Avonds niet kunnen slapen vanwege malende gedachtes
Veel piekeren
Je afvragen: “wat wil ik nou?”

Iedereen zegt “volg je hart”. Maar wat betekent dat? En hoe doe je dat? Want als je niet weet wat je wilt, is het lastig om bewuste keuzes te maken. En vlucht je weg van een situatie om vervolgens weer in eenzelfde soort situatie terecht te komen. Persoonlijk leiderschap betekent dat je inzicht krijgt in je blinde vlekken, je onbewuste patronen. En dat je je angsten durft aan te pakken en daarmee je eigen patronen gaat doorbreken. Met als resultaat dat je bewuste keuzes maakt, richting je gewenste doel.

Je voelt je lichter, krachtiger en je krijgt tools wat je kunt doen bij malende gedachtes. Je krijgt dus meer grip op je mindset.

Wil jij dit ook? In deze online training met een doorlooptijd van 3 maanden, krijg je 2x per maand een mail. Met informatie over wat persoonlijk leiderschap inhoudt. Theorie, voorbeelden en inzichtgevende opdrachten. En bij vragen kan je een mail sturen en beantwoord ik jouw mail binnen 2 werkdagen.

Je gaat aan de slag om helder te krijgen wat je wil. Tegelijkertijd ga je ook aan de slag met je mindset. Je gaat de diepte in om inzicht te krijgen in je onbewuste blokkades. En je krijgt inzicht in je hulpbronnen en hoe je je eigen persoonlijke kracht kunt inzetten om je doel te bereiken.

Heb je tijdens de training vragen? Dan mag je mij altijd een vraag sturen en ik beantwoord binnen 2 werkdagen jouw mail.

Jouw resultaat

✔️ Je maakt bewuste keuzes waar je helemaal achter staat

✔️Je weet wat je echt belangrijk vindt, zowel privé als zakelijk

✔️ Je kunt je angsten ombuigen naar positieve gedachten

✔️ Je voelt je sterker en energieker en ervaart meer rust en plezier

✔️ Je hebt duidelijke antwoorden op belangrijke levensvragen.

Kortom, een waardevolle investering in jezelf!

Online Training Persoonlijk Leiderschap
Natasja Theunissen
× Hoe kan ik je helpen?