2 daagse inspiratie workshop Noord-Limburg

2 daagse inspiratie workshop Noord-Limburg

Begin van een nieuw jaar. De afgelopen tijd is voor veel mensen een lastige tijd geweest. De een heeft extra werkdruk en loopt tegen een burnout aan. De ander werkt continu vanuit huis en heeft zijn sociale omgeving zien krimpen en heeft wellicht depressieve gedachtes of voelt zich eenzaam. Maar voor veel mensen is de afgelopen periode ook een tijd van herbezinning geweest. Omdat we zijn teruggevallen op onszelf, zekerheden die zijn weggevallen. Wat geleid kan hebben tot belangrijke levensvragen.

Onvervuld verlangen

Doe ik nog wel wat ik echt wil, of is het tijd voor een nieuwe koers? Wat vind ik echt belangrijk en wat niet? Hoe kan ik meer van betekenis zijn? Een onvervuld verlangen? Hoe vind ik meer geluk en vrijheid?

Zoek niet meer buiten je zelf, maar vind de oplossing en inzichten in jezelf. Waardoor je de energie weer terugvindt. En je weer gaat stralen zoals het leven bedoeld is.

Tijdens deze 2 daagse inspiratie workshop ga je actief met jezelf aan de slag. In een mooie omgeving in Noord-Limburg. In plaats van met je denken tot oplossingen te komen, ga je deze 2 dagen vooral voelen en ervaren. Twee dagen voor jezelf, weg van de hectiek. Er is tijd voor stilte, reflectie, ervaringsgerichte oefeningen en visualisaties. Tijd voor een lach en een traan, in een intieme setting van een kleine groep.

Als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan, blijf je dezelfde resultaten krijgen als je altijd al kreeg. Dus gun jezelf deze ervaring in plaats van blijven doorrennen, jezelf wegcijferen, of in je hoofd blijven malen met talrijke negatieve gedachtes. Als je geen aandacht geeft aan je onvervuld verlangen dan blijft het aan je trekken. Neem je verlangen serieus.

2 daagse inspiratie workshop Noord-Limburg

Aan het eind van deze 2 daagse ga je met nieuwe inzichten naar huis. En met concrete acties voor jezelf.

Informatie 2 daagse inspiratie workshop

Datum: volgt

Aantal deelnemers: maximaal 10

Locatie: Lottum

Prijs: EUR 295,- exclusief overnachting, inclusief heerlijke lunch

Deelname is beperkt. Als jij hier graag bij wilt zijn, dan stuur mij een mail met je gegevens. Geef graag ook even aan wat jouw reden van deelname is. Als je nog vragen hebt of meer informatie wenst neem dan vrijblijvend contact met mij op.

INSCHRIJVING

Natasja Theunissen
× Hoe kan ik je helpen?