NLP coachingstraject voor jongeren

Ben jij een jongvolwassene tussen de 18 en 24 jaar?

Loop je vast in je studie of werk? Voel je je onzeker? En pieker je veel? Heb je regelmatig malende en negatieve gedachten die je leven beïnvloeden? Dan is het tijd om de controle terug te krijgen en je leven weer op de rails te krijgen met mijn kortdurend NLP coachingstraject voor jongeren.

Speciaal voor deze groep bied ik een kort maar krachtig NLP coachingstraject aan van 3 sessies voor slechts EUR 250. Met behulp van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) gaan we samen aan de slag om je te helpen bij het vinden van antwoorden op jouw vragen en het overwinnen van jouw obstakels.

Of je nu piekert over je toekomst, last hebt van een negatief zelfbeeld, niet weet wat je wilt in je studie of werk, of regelmatig negatieve gedachten ervaart, dit NLP coachingstraject kan jou helpen weer de controle te krijgen over je eigen leven.

Kortdurend NLP coachingstraject

Door middel van dit korte NLP coachingstraject voor jongeren help ik je te ontdekken wat je werkelijk wilt en wat je wilt bereiken. We werken samen aan het opbouwen van je zelfvertrouwen en werken we aan andere obstakels die je weerhouden om je doelen te realiseren.

Het NLP coachingsprogramma is kort maar krachtig en biedt jou de mogelijkheid om in een korte tijd stappen te zetten. Na slechts drie sessies zal je merken dat je al meer rust en focus hebt en dat je meer inzicht hebt in wat je wilt in je leven.

Maak een afspraak

Dus, ben jij een jongvolwassene tussen de 18 en 24 jaar, die vastloopt en op zoek is naar antwoorden op je vragen? Ben je op zoek naar iemand die je kan helpen weer de controle over je leven te krijgen en jezelf te ontwikkelen? Of wil je meer zelfvertrouwen? Aarzel dan niet en maak nu een afspraak voor dit kortdurende NLP coachingstraject.

Samen gaan we aan de slag om jouw leven weer in de goede richting te krijgen. Bel of mail mij vandaag nog en zet de eerste stap naar een prettig leven.

NLP coachingstraject voor jongeren
Natasja Theunissen
× Hoe kan ik je helpen?